Ny sekretariatsleder i Bioscience

06.03.2020 | Else Vihlborg Staalsen

Kære alle

Det er mig en stor fornøjelse at byde Helene Nygaard Hvid velkommen som ny sekretariatsleder i Institut for Bioscience. Helene overtager posten som sekretariatsleder fra Maya den 1. april 2020, men vil desuden fortsat agere viceinstitutleder i Roskilde, indtil en ny kan besætte den stilling fra 1. maj eller 1. juni.

Helene har en baggrund som biolog og har i mange år arbejdet i Miljøstyrelsen, inden hun i august 2019 påtog sig opgaven som konstitueret viceinstitutleder i Bioscience Roskilde. Hun har derfor stort kendskab til både det ministerium, vi arbejder meget sammen med, og til Aarhus Universitet.

I april vil Helene komme til Silkeborg og Kalø for at møde sekretariatsmedlemmerne og alle I øvrige medarbejdere. Tag godt imod hende.

f/Peter Henriksen