Arrangementer på Aurora

11.03.2020 | Else Vihlborg Staalsen

Som følge af risikoen for spredning af Corona virus har vi iværksat nedenstående foranstaltninger på RV Aurora.

• Alle offentlige arrangementer aflyses foreløbig
  • Der må kun være de absolut nødvendige personer om bord på skibet
  • Skibets regler for at minimere smittespredning om bord skal følges – spørg besætningen hvis du er i tvivl om reglerne
  • Studerende: Undervisningstogter gennemføres indtil videre som planlagt – følg med på din mail
  • Hvis du har/får symptomer, som kan tilskrives coronavirus, skal du hurtigt kontakte egen læge telefonisk og følge dennes anbefalinger. Hvis du har haft eller får tæt kontakt til en person, der har en coronavirusinfektion, skal du ligeledes kontakte egen læge telefonisk og følge dennes anbefalinger.
  • Er der det mindste tvivl må du ikke møde op på Aurora.

Torben Vang
Kaptajn RV Aurora & cand.scient

Aarhus Universitet

Tlf +45 2778 2830