Årshjul, kalender for udvalgsmøder / Annual wheel

Institut for Bioscience har sin egen mødekalender, som hedder ”Årshjul, Institut for Bioscience"

This information is only available in Danish. Please contact one of your Danish colleagues, if you need translation.

---------

For at give medarbejderne i Institut for Bioscience mulighed for at danne sig et overblik over de væsentligste mødeaktiviteter i instituttet, er der oprettet en fælles kalender, der hedder ”Årshjul, Institut for Bioscience” i Outlook.

Alle møder af interesse for flertallet af medarbejdere vil ligge i denne kalender.

Møderne kommer ind i kalenderen, ved at vedkommende, der indkalder til et møde, også indkalder ”Årshjul, Institut for Bioscience”.

Her ligger en manual til hvordan du tilføjer kalenderen; ”Årshjul, Institut for Bioscience” til din Outlook.

/Charlotte Hviid - 58717

---------

På Biosphere findes et Årshjul med de væsentligste faglige aktiviteter i Instituttet

Årshjulet bliver opdateret løbende.

/Anne Mehlsen

Her kan du se de faglige aktiviteter henover året i Instituttet:

Klik på billedet for at gøre det større.

I outlook findes et årshjul ved navn ”Årshjul, Institut for Bioscience" for instituttets udvalgsmøder.

Møderne kommer ind i kalenderen ved, at vedkommende der indkalder til et møde, også indkalder ”Årshjul, Institut for Bioscience”.

Se her hvor du hvordan du tilføjer kalenderen; ”Årshjul, Institut for Bioscience” til din Outlook.