AURAP, guide og logon

This information is only available in Danish. Please contact one of your Danish colleagues, if you need translation:

  • Om AURAP: AURAP er universitetets fælles Business Intelligence-portal, hvor man som ansat kan udtrække rapporter på økonomi- og uddannelsesområderne. Som projekthaver får du fx lettere adgang til økonomiske oplysninger om dit projekt, så du hurtigere kan danne dig et overblik.
  • AURAP login: Alle ansatte har adgang til rapporter i AURAP. Det er ikke nødvendigt at blive oprettet som bruger, du logger blot på med samme brugernavn og password, som du bruger, når du logger på din AU arbejdscomputer. Hvis det er første gang, man logger på med et AU-login, vil man evt. blive bedt om at angive brugernavn og adgangskode i AURAP. Man skal da benytte det brugernavn og den adgangskode, man har logget på PC’en med. AURAP åbnes ved at indsætte adressen aurap.au.dk i en browser. Det anbefales, at man anvender Internet Explorer eller Firefox. Find link til login her: http://medarbejdere.au.dk/administration/oekonomi/businessintelligenceportalenaurap/
  • Hjælp: Har du spørgsmål til AURAP, er du velkommen til at skrive en mail til bienheden.okoplan@au.dk
    Har du spørgsmål til en rapport, er du velkommen til at kontakte en af superbrugerne. Du finder en liste over superbrugere på aurap.au.dk eller kontakt din projektøkonom.

  • Guide til økonomirapporterne (AURAP).
  • I den rapport der hedder ”R-00019: Timerapport” kan du få et overblik over dit eget tidsforbrug på alle de projekter du har timer på.