To nye AIAS-fellows fra Bioscience

Efter et langt udvælgelses forløb igennem foråret og sommeren er de nye AIAS-Fellows nu fundet.

08.09.2017 | Anne Kirstine Mehlsen

I alt er der tale om 23 forskere, hvoraf to er fra fra Institut for Bioscience og blandt andet modtagere af et Jens Christian Skou Fellowship:

Derudover er omkring halvdelen af de andre nye fellows tilknyttet fagområder på ST.
Se listen over nye AIAS Fellows og læs om deres forskningsprojekter.

Ydermere kan nævnes at flere af de Fellows som ikke er ansat ved AU, har tilknytning til instituttet:

• Associate Professor, Shubiao Wu, Department of Agricultural Engineering, China Agricultural University, China    (Hans Brix)
  • Postdoc, Paraskevi Manolaki, Environmental Conservation and Management, Open University of Cyprus, Cyprus   (Tenna Riis)
  • Associate Professor, Cici Alexander, Department of Life and Environmental Sciences, Bournemouth University, UK   (Jens Christian Svenning)
  • Associate Professor, Anna Neuheimer, Oceanography, University of Hawaii at Manoa, USA   (Peter Grønkjær)
  • Assistant Professor, Dennis Konnerup, School of Agriculture and Environment, University of Western Australia, Australia    (Hans Brix)
Institut for Bioscience, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere