Resultatet af besparelsesprocessen i forbindelse med budgetplan 2017-19

04.10.2016 | Camilla Nissen Toftdal

Den økonomiske udsigt for Bioscience RKS førte i august til en besked til medarbejderne om forestående besparelseskrav, der ville kunne føre til afskedigelser. Det er beklageligt, at det har været nødvendigt at reducere i lønbudgettet og meget prisværdigt, at en række medarbejdere efter udmeldingen i august har bidraget til afværgeforanstaltningerne med frivillige fratrædelsesordninger, seniorordninger eller aftaler om fratrædelsesdato.

Der er indgået fire aftaler om frivillige fratrædelser, en seniorordning, to aftaler om fratrædelsesdatoer, og én medarbejder har modtaget besked om afsked. Nedenfor er en oversigt over de pågældende medarbejdere med angivelse af fratrædelsestidspunkt.

• Conni Lund Nielsen fratræder med udgangen af marts 2017
  • Erling Pedersen fratræder med udgangen af marts 2017
  • Hans Meltofte fratræder sin nuværende stilling med udgangen af juni 2017, men fortsætter som emeritus.
  • Tommy Asferg fratræder sin nuværende stilling med udgangen af juni 2017, men fortsætter som emeritus.
  • Bjarne Søgaard fratræder sin nuværende stilling med udgangen af september 2017, men fortsætter som emeritus.
  • Bo Riemann fratræder med udgangen af marts 2018
  • Knud Erik Nielsen fratræder med udgangen af december 2018