Invitér talenter til Marie Curie Masterclass 2018

Har du samarbejde med unge forskertalenter i dit internationale netværk? Så har du nu mulighed for at indstille dem til at deltage i Marie Curie Masterclass.

15.12.2017 | Louise Kæseler Poulsen

ST afholder i maj 2018 den tredje Marie Curie Masterclass. Instituttet har i 2016 og 2017 haft næsten 30 forskertalenter med som deltagere, og sendt omkring 40 ansøgninger afsted til programmet.

Den næste Masterclass løber af stablen fra 15.-17. maj i Aarhus og fra 29.-31. maj i Roskilde. Du kan bidrage til at styrke forskningen og nå vores strategiske målsætning – at tiltrække 5 MSCA-fellows pr. år i strategiperioden – ved at identificere topkvalificerede ansøgere til Masterclass’en.

Tidsplan 2018

• 29. januar kl. 12: Frist for indsendelse af ansøgning til Ann-Christina L. Knudsen.
    Her finder du skabelon til indstilling af en kandidat. Hvis du har en (eller flere) egnede kandidater, skal du sørge for at være til rådighed i løbet af workshoppen.
  • 29. januar-12. februar: Instituttets forskningsudvalg prioriterer ansøgningerne før indsendelse til fakultets styregruppe. Desuden vil Institutlederne lave lokale aftaler omkring delfinansiering (50%) af rejseomkostningerne.
  • Primo marts: Information til ansøgerne.
  • 15.-17. maj: Marie Skłodowska Curie Masterclass i Aarhus
  • 29.-31. maj: Marie Skłodowska Curie Masterclass i Roskilde
  • 12. september: Frist for indsendelse af ansøgning.

Mere om Masterclass’en

Programmet omfatter en 3 dages workshop i maj 2018, som er arrangeret af ST og Forskningsstøtteenheden på AU. Her vil ansøgerne begynde at skrive ansøgningen, blive introduceret til Aarhus Universitet og have tid til at udvikle forskningsprojektet i samarbejde med den kommende vejleder.

Programmet støttes af ST’s Forskningsudvalg, og det anslås, at omkring 65 eksterne ansøgere kan inviteres (nogle ansøgere bor formentlig allerede i Aarhus).

Mere information til potentielle vejledere.

Send denne invitation til den ansøger, som du gerne vil arbejde sammen med.