Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Bioscience Nyheder og arrangementer

Nyheder og arrangementer

På nedenstående sider finder du et arkiv over de nyheder og arrangementer, som løbende bliver annonceret på intranettets forside.

To nyhedslister

"Nyt fra institutlederne" angår faglige, organisatoriske og ledelsesmæssige forhold, og alle medarbejdere bedes læse disse nyheder. I listen "Medarbejdernyheder" finder du nyt fra forskningen samt nyheder om praktiske og administrative forhold.

Få nyheder i din indbakke

Du kan vælge at få "Nyt fra institutlederne", "Medarbejdernyheder" og "Arrangementer" direkte ind i din Outlook mail ved at trykke på knappen (RSS-feed) på forsiden af Biosphere.

Du finder en vejledning til opsætning af dine RSS-feeds med Mozilla i din Outlook her. Vejledning til opsætning af RSS-feeds med Internet Explorer i din Outlook findes her.