Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Bioscience Medarbejderhåndbog p PURE - hvad skal jeg registrere? / What to register?

PURE - hvad skal jeg registrere? / What to register?

This information is only available in Danish. Please contact one of your Danish colleagues, if you need translation.

---------

LOGIN til PURE

Nedenfor finder du et overblik over kravene til registrering af publikationer og aktiviteter i PURE. Det gælder for alle tjenestesteder, at registreringen skal foretages af medarbejderen selv, men spørgsmål kan rettes til superbrugerne i instituttet. Bemærk også at bibliotekar Henrik Skadhauge Clausen foretager et valideringsarbejde, som sikrer, at registreringer er foretaget i de korrekte kategorier.

Hvorfor?

• Registreringen udløser point i forhold til Den bibliometriske forskningsindikator (BFI).
  • Registreringen er afgørende i forhold til Myndighedsrådgivningsindikatorerne (MRI) og forventes at spille en rolle i forhandlinger om finansiering.
  • Registreringen benyttes i forhold til udviklingskontrakten mellem universitetet og uddannelsesministeriet og i AUs nøgletal.
  • Registreringen bruges ved den årlige opfølgning på instituttets Key Performance Indicators.
  • Registreringen giver dig en mere fyldig personlig profil på din PURE-hjemmeside.

Aktiviteter

Aktiviteter markeret med gult i denne oversigt og definitioner på aktivitetstyperne skal registreres.

Tekniske problemer

Hvis du har tekniske problemer med PURE, kan vores bibliotekar Henrik Skadhauge Clausen hjælpe.

Alle publikationer skal registreres.

Følgende publikationstyper udløser point og dermed penge, såfremt de opfylder alle betingelser for BFI (først og fremmest skal det gælde, at publikationerne udgives i tidsskrifter, bogserier, konferenceserier og forlag, som figurerer på BFI-autoritetslisterne):

Bidrag til tidsskrift/Konferenceartikel i tidsskrift

Tidsskriftartikel

Konferenceartikel

Letter

Review (oversigtsartikel)

Tidsskriftartikel

Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding

Bidrag til bog/antologi

Konferencebidrag i proceedings

Bidrag til rapport

Bidrag til rapport