Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Bioscience Medarbejderhåndbog p Post- og kurérforsendelser, Roskilde / Postal and courier shipments

Post- og kurérforsendelser, Roskilde / Postal and courier shipments

This information is only available in Danish. Please contact one of your Danish colleagues, if you need translation.

---------

Roskilde: Breve, pakker og kurérforsendelser

Vi modtager morgenposten fra PostDanmark ca. kl. 8.00 alle hverdage. Posten køres ned i posttrekanten som er placeret i stuen ikke langt fra receptionen. Her åbnes, stemples og fordeles posten til vores postvogn.
Der køres postrunde om formiddagen ca. kl. 11:00.

Har du breve der skal sendes, skal de lægges i dueslaget under "udgående post". Pakker afleveres i posttrekanten med adressen på. HUSK - pakker til lande udenfor EU skal forsynes med en tydelig beskrivelse af pakkens indhold, helst på engelsk.

Du kan også selv bringe posten ned i posttrekanten, blok A, stuen. Forsendelser der skal med samme dag skal være afleveret senest kl. 14.00.

Kurérpost
Forsendelser der skal med kurér skal afleveres i receptionen senest kl. 13:00 hvis det skal med samme dag.
I receptionen findes en prisliste over forsendelser med TNT, som er det kurérfirma vi bruger.