Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Bioscience Medarbejderhåndbog k Kreditkort-tilknytning af telefonnummer / Link mobile phone number with credit card

In English below

Når du handler på internettet kan du komme ud for, at blive bedt om en ekstra sikkerhedshandling (SecureCode), som indebærer, at der sendes en kode til dig via sms. Dette kræver at dit mobiltelefonnummer er knyttet til dit kreditkort. Det behøver ikke at være en arbejdsbetalt mobiltelefon.

Som standard er 87150000 knyttet til dit kreditkort, men det kan du ikke rigtig bruge til noget.

Du skal derfor gå ind på denne her hjemmeside og tilknytte dit eget mobilnummer. Du skal i den forbindelse bruge Nem-ID.

Hvis du får problemer, kan du forsøge at ringe til SEB på tel. 36 73 74 50.

Charlotte Hviid/ 58717

---

When purchasing items on the Internet, you may be asked for an additional security code (SecureCode), which means that a code will be sent to you via text message. This requires that your mobile phone number is linked with your credit card. It does not have to be an employer-paid mobile phone.

By default, the phone number 87150000 is linked with your credit card, but this needs to be replaced with own mobile number via this website: https://eurocard.dk/kundeservice/#main

In this connection, you must use NemID.

If you experience any problems, call SEB at +45 36 73 74 50.

Charlotte Hviid / 58717