Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Bioscience Medarbejderhåndbog e Enhedsnumre og p-numre / Unit numbers and p-numbers

Enhedsnumre og p-numre / Unit numbers and p-numbers

This information is only available in Danish. Please contact one of your Danish colleagues, if you need translation.

---------

Instituttet og alle underliggende enheder har et enhedsnummer. Instituttets enhedsnummer er 5500, og nedenfor kan du finde tjenestestedernes og sektionernes enhedsnumre. Du kan også finde enhedernes P-numre (produktionsenhedsnumre).

Klik på billedet for at forstørre det.

Mere information om P-numre

Udover et CVR-nummer har alle virksomheder en produktionsenhed (P-enhed). En P-enhed repræsenterer det sted, hvor der drives virksomhed fra.

En P-enhed får også tildelt et entydigt identifikationsnummer - et P-nummer - som er et 10-cifret nummer. Et P-nummer vil altid være tilknyttet et CVR -nummer. En P-enhed er en del af virksomhedens stamdata og er reguleret i CVR-loven med tilhørende bekendtgørelse.

"Unit-number" ved oprettelse af brugerprofil i brevskabelon

Der spørges efter dit "unit-nummer", og du skal i dette tilfælde indskrive din mailadresse. Husk at gemme.