Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Bioscience Medarbejderhåndbog å Årshjul, kalender for udvalgsmøder / Annual wheel

Årshjul, kalender for udvalgsmøder / Annual wheel

Institut for Bioscience har sin egen mødekalender, som hedder ”Årshjul, Institut for Bioscience"

This information is only available in Danish. Please contact one of your Danish colleagues, if you need translation.

---------

For at give medarbejderne i Institut for Bioscience mulighed for at danne sig et overblik over de væsentligste mødeaktiviteter i Instituttet, er der oprettet en fælles kalender der hedder ”Årshjul, Institut for Bioscience” i Outlook.

Alle møder af interesse for flertallet af medarbejdere vil ligger i denne kalender.

Møderne kommer ind i kalenderen ved, at vedkommende der indkalder til et møde, også indkalder ”Årshjul, Institut for Bioscience”.

Her ligger en manual til hvordan du tilføjer kalenderen; ”Årshjul, Institut for Bioscience” til din Outlook.

/Charlotte Hviid - 58717